عدم حضور سرمربی کره‌ای تیم ملی والیبال ایران در کنار این تیم در رقابت‌های آسیایی کاهش سهم زنان در دریافت مجوز نگارخانه‌ها در کشور ترکیب ۱۴ نفره تیم ملی والیبال زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ مشخص شد اینفوگرافی | تنها در خانه؛ راهنمای گام به گام برای والدین بزرگ‌ترین دشمنِ شیردهیِ موفق را بشناسید دعوت از ۲ خراسانی به اردوی تیم ملی فوتسال دختران در رده جوانان مشهد و میزبانی این ایام چرا خواب زنان ۴۰ سال به بالا به‌هم می‌ریزد؟ چرا انتخاب لباس راحتی به‌اندازه لباس مجلسی اهمیت دارد؟ انجام غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور کسب مقام سومی تیم بسکتبال ۳ به ۳ زیر ۲۳ سال دختران ایران در مسابقات آسیایی دختر ملی پوش کبدی مشهد راهی اردوی آمادگی در کشور هند شد واکنش پزشکیان به موفقیت دختران وزنه‌بردار ایران در کسب نخستین نایب قهرمانی آسیا طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ چاشنی اصیل ایرانی بانوی ملی‌پوش تالو ایران: جام جهانی تجربه مهمی برای من بود معرفی یک غذای مناسب برای حفظ ایمنی و رشد مغز کودکان + طرز تهیه خداحافظی بهترین گلزن تاریخ فوتبال زنان سپاهان از این تیم پس از ۹ سال همکاری ۸۰ درصد بازیکنان تیم ملی کبدی بانوان، جوان هستند | نبود دیدار تدارکاتی پیش از بازی‌های آسیایی؛ بزرگترین چالش درباره انجام اکوکاردیوگرافی قلب جنین در دوران بارداری چه می‌دانید؟ نسخه امام رضا (ع) برای میزبانی بدون استرس
سرخط خبرها
نخستین دورهمی بانوان فعال کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مشهد برگزار شد | فعالیت ۹۶ کانون ویژه زنان

نخستین دورهمی بانوان فعال کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مشهد برگزار شد | فعالیت ۹۶ کانون ویژه زنان

  • کد خبر: ۲۰۶۹۷۴
  • ۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹
مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی گفت: بیش از ۹۶ کانون فرهنگی ویژه فعالیت زنان و دختران در سطح استان داریم که مدیریت آن‌ها نیز به عهده بانوان است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن افکار در نخستین دورهمی بانوان فعال کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مشهد با عنوان «دلارام» که صبح امروز در تالار شهر برگزار شد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: مهم‌ترین رویکردی که در برنامه‌های امسال ویژه بانوان داشتیم و به صورت کشوری هم اجرا می‌شود تشکیل کانون‌های فرهنگی هنری بانوان در مساجد است که در حال حاضر بیش از ۹۶ کانون ویژه خواهران داریم که برنامه‌ها و رویکرد‌های فعالیت آن‌ها نیز متناسب با بانوان است.

حجت‌الاسلام‌وامسلمین افکار بیان کرد: «دلارام» با هدف بزرگداشت ولادت حضرت زهرا(س) و مقام مادر است که به دلیل مصادف شدن با حادثه تروریستی کرمان، آن را با تاخیر برگزار کردیم. همچنین قصد داشتیم شناسایی ظرفیت‌ها و فعالیت‌هایی که بانوان کانونی در سطح شهر داشتند را در این گردهمایی نشان دهیم.

وی تاکید کرد: روشن است که فعالیت‌های بانوان در مساجد مشهودتر و بیشتر اجرا می‌شود و به همان اندازه، میزان اثرگذاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

رئیس ستاد کانون‌های مساجد استان ابراز کرد: حمایت از کانون‌های ویژه بانوان در ستاد استانی و مرکزی را در برنامه داریم و آموزش‌های مختلف و متناسب با نیاز بانوان را در دستورکار قرار دادیم.

وی تشریح کرد: ماه گذشته در حوزه تربیت روایتگر دفاع مقدس دو سه دوره برگزار کردیم و تلاش می‌کنیم در حوزه مدیریت فرهنگی، مسئولان کانون را تقویت کنیم.

گفتنی است نخستین دورهمی بانوان فعال کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مشهد با عنوان «دلارام» و حضور بیش از ۵۰ کانون ویژه بانوان امروز در تالار شهر مشهد برگزار شد و آثار فرهنگی هنری کانون‌ها همچون سرود، تئاتر، شاهنامه‌خوانی، دکلمه‌خوانی و حرکات رزمی به نمایش درآمد تا مورد ارزیابی و داوری قرار گیرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.